Natuurlijk resultaat Kraaienpootjes verzachten of verdwijnen Jeugdige en frisse uitstraling Eerlijk en objectief advies
V.a. €199,-

Ooghoeken liften met botox

Lach jij veel? Dat is natuurlijk hartstikke goed. Maar naarmate je ouder wordt, zul je dat wel aan je huid gaan zien. Gelukkig kun je hier wat aan doen! Met botox ontspan je je ooghoeken, waardoor kraaienpootjes strak getrokken worden. Je lachrimpels zullen hierdoor binnen enkele weken verzachten of zelfs verdwijnen. 

Kraaienpoten ontstaan meestal rond je dertigste. Dat komt doordat de hoeveelheid elastine in je huid rond je vijfentwintigste begint af te nemen. Hierdoor krijg je sneller fijne lijntjes en rimpels in je huid. Ook trekken deze lijntjes minder goed weg. Omdat de huid in je ooghoeken erg dun is, zijn kraaienpootjes een van de eerste lijntjes die je begint te zien. Vaak lachen, extreme gezichtsuitdrukkingen en roken kunnen ervoor zorgen dat je eerder lachrimpels rond je ogen krijgt of dat deze dieper worden. 

Bij sommige mensen staan kraaienpootjes vriendelijk. Je ziet aan het gezicht dat die persoon veel lacht. Maar bij mensen die een strengere uitstraling hebben, kunnen kraaienpootjes ervoor zorgen dat je er nog strenger of ouder uitziet. Een botox behandeling voor kraaienpoten kan er daardoor voor zorgen dat je er weer jaren jonger uitziet. 

Strakke ooghoeken zonder lachrimpels

Wanneer de lachrimpels rond je ogen storend worden, kan een kraaienpootjes behandeling met botox de uitkomst zijn. Botox ontspant de spieren. Hierdoor krijg jij een zachtere en frissere uitstraling. Onze cosmetische arts injecteert botox in het gebied rond je ogen om korte metten te maken met kraaienpootjes. Jij profiteert van een veilige behandeling en een natuurlijk uitziend resultaat. Jij ziet er weer jaren jonger uit!

Na de behandeling zul je niet meteen resultaat zien. Je kraaienpootjes verzachten al na 48 uur. Na twee weken is het resultaat echter pas ideaal. Laat je dus niet afschrikken als je niet meteen blij bent met het resultaat. Je huid heeft wat tijd nodig om te herstellen. Wij raden aan om twee tot vier weken na de botox behandeling terug te komen voor een controle afspraak. Het effect van de kraaienpoten botox (botuline toxine) zal tot ongeveer drie maanden aanhouden. Daarna kun je weer terugkomen voor een herhaalbehandeling. 

Hoogste kwaliteit BIG-geregistreerd Persoonlijke aandacht Innerbeauty Natuurlijk resultaat

Wat doet botox met kraaienpootjes?

Botox is een natuurlijk eiwit dat ook wel botuline toxine genoemd wordt. Wanneer onze arts jouw kraaienpoten injecteert met botox, zullen de spieren in je ooghoeken tijdelijk (deels) verlamd worden. Hierdoor ontspannen je spieren en worden je ooghoeken als het ware gelift. Dit zorgt ervoor dat je huid er strakker en gladder uitziet. Rimpels worden tot 95% minder diep en kunnen zelfs helemaal verdwijnen. Botox wordt daarom op allerlei plekken gebruikt. Botox injecties rond de ogen en in het voorhoofd komen het meest voor. 

Botox is een veilig geneesmiddel welke valt onder de geneesmiddelenwet. Botox wordt geclassificeerd als een toxine, ofwel een gifstof. Hierdoor moet je je echter niet laten afschrikken. Er is jarenlang onderzoek gedaan naar botox. Botox wordt bijvoorbeeld ook gebruikt voor mensen die last hebben van spiertrekkingen rond de ogen. Het effect is tijdelijk en verdwijnt vanzelf uit je lichaam. Wanneer je bij Face Care Clinic komt voor een botox kraaienpoten behandeling, zal het resultaat dus ook niet blijvend zijn. Je zult na drie maanden weer terug moeten komen als je kraaienpootjes blijvend wilt behandelen. 

De behandeling duurt ongeveer 20 minuten. Je kunt dus zelfs in je lunchpauze een botox behandeling voor je kraaienpootjes volgen. Meestal wordt er geen verdoving gebruikt voor de kraaienpoten behandeling. De injectienaald is namelijk erg dun. Je kraaienpoten botox behandeling zal daardoor geen pijn doen. Je huid kan wel wat gevoelig aanvoelen. Wij kunnen wel een verdovende crème aanbrengen als je dat wilt. 

Na de behandeling moet je even wachten totdat je resultaat ziet. Na twee weken is je resultaat optimaal. Wij gaan voor een natuurlijk resultaat. Je hoeft dus niet te denken aan de strakgetrokken gezichten die je soms ziet. Wij herstellen je huid zonder dat je er onnatuurlijk strakgetrokken uitziet. Jouw oogrimpels worden sterk verminderd of verdwijnen, al dan niet in combinatie met fillers. Hierdoor zie jij er jonger en minder vermoeid uit. Uiteraard staan jouw wensen omtrent het resultaat centraal. 

Eerlijk advies over botox voor kraaienpoten

Ben jij benieuwd wat een botox kraaienpootjes behandeling van Face Care Clinic voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Onze ervaren huidspecialisten verwelkomen jou graag in onze huidkliniek. Zij gaan met jou in gesprek en bieden jou een eerlijk en objectief advies aan omtrent een kraaienpootjes behandeling. Wij nemen uitgebreid de tijd om al jouw vragen te beantwoorden en naar jouw wensen te luisteren. Jouw wensen staan altijd centraal bij ons. Wij bieden jou een volledige begeleiding met een persoonlijk behandelplan op maat.

Wij informeren jou volledig, zodat jij de juiste keuze kunt maken. Zo kunnen wij tot de conclusie komen dat wij voor jouw rimpels beter te werk kunnen gaan met fillers. Of dat een combinatie van botox en fillers de juiste kraaienpootjes behandeling is voor jou. Er zijn namelijk nog veel meer mogelijkheden naast botox om je ooghoeken te liften. Denk bijvoorbeeld aan een Profhilo behandeling met hyaluronzuur of Bocouture. Bovendien kunnen wij botox ook inzetten onder de ogen, bijvoorbeeld om wallen te verminderen. 

Het kan ook voorkomen dat we beslissen dat een cosmetische ingreep (nog) niet de beste optie is voor jou. In dat geval bespreken we alternatieve oplossingen om aan jouw wensen te kunnen voldoen. 

Bekijk alle behandelingen

Vrijblijvend adviesgesprek
Interesse in een vrijblijvend adviesgesprek? Plan een afspraak +31 (0)77-3690 537
Volg ons:
Onze aanpak Hoe werkt een botox kraaienpootjes behandeling?
Injectables en Fillers before Injectables en Fillers after
Vooraf aan de behandeling Behandeling & Nazorg
Vooraf aan de behandeling

Vooraf aan behandeling

Voordat je begint met de botox behandeling voor je ogen, wordt je eerst in onze cosmetische kliniek uitgenodigd voor een gratis en vrijblijvend consult. Wij bespreken uitgebreid de behandeling, jouw wensen en alle vragen die je hebt. Onze cosmetische arts stelt dan een persoonlijk behandelplan voor je op. Daarin staat beschreven welke behandeling of combinatie van behandelingen jij gaat krijgen. Bovendien beschrijven wij in dit behandelplan wanneer jouw behandeling zal plaatsvinden, wanneer je terugkomt voor controle, de voorbereiding van je kraaienpootjes behandeling, de kosten en de nazorg. Zo weet jij precies waar je aan toe bent. 

Behandeling & Nazorg

Behandeling & Nazorg

De botox kraaienpootjes behandeling zal ongeveer twintig minuutjes duren. Tijdens de kraaienpootjes behandeling injecteert onze cosmetische arts het gebied rondom je kraaienpoten met botox. Wij gebruiken een dunne naald om de botox in je spieren te spuiten. Dit wordt door de meeste mensen niet als pijnlijk ervaren. Ervaringen met kraaienpootjes botox verschillen echter per persoon. Als je wilt, kun je daarom kiezen voor een verdovende crème. 

Het resultaat zal na de botoxinjecties niet meteen zichtbaar zijn. Na ongeveer 48 uur zul je het eerste effect van de behandeling zien. Na 1-2 weken is het resultaat optimaal. Ben je na twee weken niet tevreden met het resultaat? Dan kun je altijd terugkomen voor een controle afspraak. 

Een botox behandeling in de ooghoeken en onder de ogen is veilig. Je kunt na de behandeling wel een rode of opgezwollen huid zien. Ook kun je last krijgen van kleine blauwe plekjes. Deze bijwerkingen trekken vanzelf weg. Wij zullen je uitgebreid adviseren over de juiste nazorg en wat je na de behandeling kunt verwachten. Maak je je zorgen? Dan kun je natuurlijk altijd terugkomen!

Heel tevreden!! Wordt goed naar je geluisterd wat je wensen zijn en geven goed en eerlijk advies. Eind resultaat is mooier geworden dan ik had verwacht!
Face Care Clinic gallery Face Care Clinic gallery Face Care Clinic gallery Face Care Clinic in beeld Bekijk meer op onze social media
Gratis consult Whatsapp
Aan het laden...