Natuurlijk resultaat Huidverjonging Pijnloos Elastische huid
Prijs op aanvraag

Huidverjonging met een ultrasound behandeling

HIFU staat voor High Intensity Focused Ultrasound. Een HIFU behandeling wordt ook wel een ultrasound behandeling genoemt. Onze huidspecialist of cosmetische arts gebruikt een speciaal ultrasound apparaat op een deel van je huid. De geluidsgolven breken oud en verslapt collageen in de huid af. Dit collageen wordt na een tijdje vanzelf vervangen door steviger en elastischer collageen. Zo kunnen wij pijnloos en natuurlijk jouw huid verstrakken en elastischer maken. 

Dit proces duurt ongeveer 3-6 maanden. Wanneer één HIFU behandeling voldoende is, zal je dus ongeveer 3-6 maanden na je behandeling resultaat zien. Het ultrasound apparaat biedt namelijk enkel de energiegolven die je oude collageen afbreken. Jouw lichaam doet de rest. Het resultaat komt dus geheel natuurlijk tot stand, in tegenstelling tot botox of een facelift. Dit betekent echter wel dat het resultaat niet blijvend is. Je nieuwe collageen zal ook weer verslappen. Je kunt dan nog een keer één of meer ultrasound behandelingen volgen. 

Bij Face Care Clinic kun jij rekenen op effectieve en veilige behandelingen. Onze ervaren en vakkundige specialisten maken enkel gebruik van apparaten van hoge kwaliteit. Wij houden ons dan ook aan de hoogste kwaliteitsstandaarden om jou te kunnen helpen met het behalen van jouw gewenste look.

De resultaten van een HIFU behandeling

High Intensity Focused Ultrasound staat bekend als een niet-chirurgische facelift. HIFU behandelingen zijn namelijk niet invasief. Je hoeft voor deze behandeling dus niet onder het mes. Echter is de HIFU behandeling niet geschikt voor zeer verslapte huid. Ultrasoundtherapie kan jouw spieren niet aanspannen. Dit kan bij een chirurgische facelift wel. Met één of meer HIFU behandelingen moet je dus niet hetzelfde resultaat als botox verwachten. 

Toch is het niet gek dat HIFU behandelingen ontzettend populair zijn. Deze behandelingen zijn veilig en hebben bijna geen bijwerkingen. Je huid kan een beetje rood of gezwollen zijn na de behandeling, maar dat is het dan ook. Je hebt dus niet te maken met een hersteltijd. Bovendien is HIFU compleet natuurlijk. Het resultaat ziet er dus ook natuurlijk uit. 

De resultaten die je kunt verwachten van een ultrasound behandeling zijn:

 • Een strakkere en gladdere huid
 • Een verbeterde huidelasticiteit
 • Fijnere poriën
 • Versteviging van de huid en strakkere contouren
 • Een frisser ogende huid
Hoogste kwaliteit BIG-geregistreerd Persoonlijke aandacht Innerbeauty Natuurlijk resultaat

De mogelijkheden van ultrasound therapie

Tijdens de behandeling, smeert de behandelaar de kop van de machine in met een geleidende gel. De huidspecialist of cosmetische arts behandelt je huid met drie verschillende koppen. Elke kop behandelt een andere laag van de huid. De arts of behandelaar zal beginnen met de diepste huidlaag en omhoog werken naar de meest oppervlakkige huidlaag.  

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden met ultrasound therapie. Zo kun je HIFU behandelingen inzetten voor:

 • Zakkende hals
 • Dubbele kin
 • Decolleté
 • Verstrakken van de kaaklijn
 • Neuslippenplooi
 • Wenkbrauwlift
 • Zakkende oogleden
 • Poriëen verkleinen
 • Rimpels en fijne lijntjes laten afnemen
 • Buik
 • Ongelijkmatige huidteint of textuur
 • Bovenarmen 

Eerlijk advies en een strak resultaat

Wil jij weten of een ultrasound behandeling geschikt is voor jou? Neem dan contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Onze deskundige specialisten en ervaren cosmetische artsen Dr. Shafi Jalili en Dr. Kornelia Karlikowska Stush heten je graag welkom in onze kliniek. Wij voorzien jou van eerlijk en volledig advies, zodat jij de beste keuze kunt maken. 

Bekijk alle behandelingen

Vrijblijvend adviesgesprek
Interesse in een vrijblijvend adviesgesprek? Plan een afspraak +31 (0)77-3690 537
Volg ons:
Onze aanpak Hoe werkt een HIFU behandeling?
Injectables en Fillers before Injectables en Fillers after
Vooraf aan de behandeling Behandeling & Nazorg
Vooraf aan de behandeling

Vooraf aan behandeling

Voordat je begint met de HIFU behandeling, heb je een gratis en vrijblijvend consult met een van onze specialisten. Jij krijgt dan eerlijk en volledig advies omtrent ultrasound behandelingen en de beste behandeling voor jou. Wij stellen dan een persoonlijk behandelplan op maat op. Daarin staat welke behandeling je gaat volgen, hoe vaak je terugkomt voor de HIFU behandeling, de prijs voor de behandelingen en hoe lang er tussen de behandelingen zal zitten. Ook informeren wij je over wat je tijdens en na de behandeling kunt verwachten.

Behandeling & Nazorg

Behandeling & Nazorg

Onze cosmetische arts of huidspecialist zal het te behandelen gebied in drie fases behandelen. We beginnen met de meeste diepe laag van je huid. Dan behandelen we de middelste laag van het gebied. Als laatste wordt de opperste laag van je huid behandeld. Je kunt dan stoppen of vaker terugkomen voor herhalende behandelingen. 

Na de behandeling zal je huid misschien rood zijn. Sommige mensen rapporteren tevens een tintelende huid. Deze bijwerkingen trekken snel weg. Je zult dan nog even geduldig moeten wachten terwijl er onder je huid nieuwe collageen wordt aangemaakt. Je zult na 3 tot 6 maanden resultaat zien. Dit resultaat zal een half jaar tot 2 jaar duren. Dit hangt af van het behandelde gebied, je levensstijl, of je rookt en hoe vaak je je huid aan de zon blootstelt. 

Goede ervaring. Zou bijna prettig zeggen zelfs maar ... het blijft een behandeling.
Face Care Clinic gallery Face Care Clinic gallery Face Care Clinic gallery Face Care Clinic in beeld Bekijk meer op onze social media
Gratis consult Whatsapp
Aan het laden...