Natuurlijk resultaat Huidverjonging Gladde huid Persoonlijk advies
Prijs op aanvraag

PDO draden voor een niet-chirurgische facelift

Een PDO draadlift, ook wel threadlifting genoemd, is een niet-chirurgische facelift met behulp van oplosbaar draad. PDO draad stimuleert de productie van collageen en zorgt zo voor een natuurlijk ogend resultaat. Als je een chirurgische facelift nog een beetje te ver vindt gaan, behaal je prachtige resultaten met threadlifting. De PDO draden liften je huid en zorgen voor een mooie gladde huid. 

Een PDO draad lift kan ingezet worden voor het verstevigen van je gezicht, hals en decolleté. Onze arts brengt met een dunne naald het PDO draad aan onder je huid. Het draad wordt dan zachtjes aangetrokken om jouw huid strakker te maken. Aan de draden zijn kleine haakjes verbonden, die je huid zachtjes omhoog tillen. Na een tijdje (ongeveer 2 jaar) zijn de draden helemaal opgelost. Je hoeft de draden over het algemeen dus nooit te laten verwijderen. 

Een PDO draadliftbehandeling is een goede keuze voor iedereen die op zoek is naar een subtiel, verjongend effect. We bieden een gratis consult aan om je te laten zien wat een draadlift voor jou kan betekenen.

Hoe werkt een draadlift behandeling?

Bij een PDO draadlift wordt gebruik gemaakt van polypropyleen draden. Dit materiaal lost na een tijdje vanzelf op in het lichaam. Polypropyleen wordt al jaren gebruikt in de chirurgie. We weten dus dat het lichaam goed met dit materiaal kan omgaan. De draad facelift wordt gemaakt door met een dunne naald het draad onder je huid door te trekken. Door de kleine weerhaakjes, trekt het draad je huid mee. Het subtiele resultaat van een facelift met draad is perfect voor mensen die fijne lijntjes recht willen trekken of een natuurlijk ogend resultaat willen. Threadlifting is ook perfect voor het verjongen van de huid en het verslappen van de huid tegengaan. 

De PDO draden stimuleren de productie van collageen. Net na de draad facelift kan je gezicht daardoor iets voller zijn. Ook zorgt dat ervoor dat je rimpels nog even zichtbaar zijn. Dit zal minstens enkele dagen duren. Na ongeveer 6 weken zal je huid er strakker uitzien en je rimpeltjes minder zichtbaar of weg zijn. Onze specialist zal je hierover adviseren voordat je begint met de behandeling. 

Hoogste kwaliteit BIG-geregistreerd Persoonlijke aandacht Innerbeauty Natuurlijk resultaat

De mogelijkheden van PDO draadlift

Een PDO draadlift wordt vooral ingezet voor het verstevigen van slappe huid en het verwijderen van rimpels en fijne lijntjes. Een facelift met draad is daardoor een krachtige anti-aging ingreep. Vergeleken met een chirurgische facelift, is een draad facelift ook een snelle, pijnloze en niet-invasieve cosmetische ingreep. 

Onze cosmetische artsen kunnen draadliften inzetten voor:

  • Het liften van je kaaklijn
  • Wenkbrouwen liften
  • De hals en decolleté strakker maken
  • Onderkin verstevigen
  • Wangen liften
  • Voorhoofd liften
  • Oogleden en onderoogleden liften
  • Rimpels op je nek strak trekken

Een gedegen advies voor het beste resultaat

Ben jij benieuwd of PDO draadlifting iets voor jou is? Neem dan contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Onze huidspecialisten geven jou graag een uitgebreid en objectief advies. Zo kan jij de beste keuze maken. 

Bekijk alle behandelingen

Vrijblijvend adviesgesprek
Interesse in een vrijblijvend adviesgesprek? Plan een afspraak +31 (0)77-3690 537
Volg ons:
Onze aanpak PDO draadlift voor en na de behandeling
Injectables en Fillers before Injectables en Fillers after
Vooraf aan de behandeling Behandeling & Nazorg
Vooraf aan de behandeling

Vooraf aan behandeling

Vooraf aan de PDO draadlift heb je eerst een consult met een van onze specialisten. Tijdens dit gratis consult bespreken wij jouw vragen en wensen uitvoerig. Op basis van jouw wensen stellen wij een behandelplan op. Hierin staat hoe je je zal voorbereiden op de draadlift, welke behandeling je krijgt en wat de nazorg na de behandeling inhoudt. 

Doordat de naalden erg klein zijn, is een verdoving op zich niet nodig. We kunnen wel een verdovende crème aanbrengen als je dat liever wilt. De cosmetische arts begint hoe dan ook met het grondig reinigen van de huid. Zo voorkomen we infecties. Wij werken uitsluitend met hygiënische hulpmiddelen die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. 

Behandeling & Nazorg

Behandeling & Nazorg

Tijdens de behandeling haalt de cosmetische arts een aantal draden door je huid. Het aantal is afhankelijk van je huid en het gebied dat je wil liften. De behandeling zal meestal tussen de 20 en 60 minuten duren. 

Na de draad lift is het belangrijk dat je het behandelde gebied voorzichtig behandeld. De huid zal misschien rood, gevoelig en/of gezwollen zijn. Dit kan tot 2 weken aanhouden. Wij raden het af om irriterende stoffen zoals haarkleuring te gebruiken voor minstens een maand na de facelift. De behandelaar zal jou volledig en zorgvuldig adviseren over de nazorg. 

Ik kom nu al enkele jaren bij Shafi, een erg vriendelijke arts die passie voor het vak heeft! Ik ben altijd zeer tevreden over mijn botoxbehandelingen! Ook over de PRP behandelingen die ik sinds 2 jaar krijg!! Wat een fantastisch resultaat!! Shafi heeft mij alleen maar mooier gemaakt en de tijd voor me even stil gezet! Alom super tevreden!! Face Care Clinic is meer dan een dikke 10 waard!
Face Care Clinic gallery Face Care Clinic gallery Face Care Clinic gallery Face Care Clinic in beeld Bekijk meer op onze social media
Gratis consult Whatsapp
Aan het laden...