Bij ons vind je niet alleen een behandelruimte te huur die helemaal aansluit bij jouw wensen, maar geniet je ook van tal van inbegrepen voorzieningen die jouw praktijk naar een hoger niveau tillen.

Je klanten kunnen gemakkelijk voor de deur parkeren, terwijl jij in alle comfort werkt dankzij elektrisch verstelbare behandelstoelen. En dat allemaal in een ruimte waar een praktijkruimte huren synoniem staat voor kwaliteit en gemak.

Begin je zoektocht naar de perfecte praktijkruimte te huur vandaag nog en zet de eerste stap naar de groei van jouw praktijk bij Face Care Clinic.

Behandelruimte / praktijkruimte 1

Ontdek behandelruimte / praktijkruimte 1, jouw toekomstige oase van professionaliteit en comfort. In deze privébehandelruimte geniet je van een eigen keuken en balie, zodat je alles bij de hand hebt om je cliënten op hun gemak te stellen.

De behandelruimte is uitgerust met een moderne airconditioning, waardoor je altijd in een aangenaam koele omgeving werkt. En dankzij de elektrisch verstelbare behandelstoel kun je je klanten een comfortabele behandeling bieden.

Behandelruimte praktijkruimte 1

Behandelruimte / praktijkruimte 2

Stap binnen in behandelruimte / praktijkruimte 2, een behandelkamer waar sereniteit en een huiselijke sfeer samenkomen. In deze harmonieuze omgeving kun je jouw cliënten ontvangen in een sfeer die zowel gezellig als professioneel aanvoelt.

Centraal in de praktijkruimte staat de elektrisch verstelbare behandelstoel die garandeert dat elke behandeling soepel en comfortabel verloopt. Ook hier profiteer je natuurlijk van alle topfaciliteiten, inclusief de heerlijke koffie en de handige parkeerplek voor de deur.

Behandelruimte praktijkruimte 2

Behandelruimte / praktijkruimte 3

Welkom in behandelruimte / praktijkruimte 3, de plek waar elegantie en moderniteit samenkomen. Deze ruimte is een toonbeeld van hedendaagse stijl, klaar om een extra dimensie toe te voegen aan jouw behandelingen en consultaties.

In het midden van de behandelruimte vind je een elektrisch verstelbare behandeltafel, een belichaming van comfort en technologie, die elke sessie moeiteloos ondersteunt. Uiteraard zijn ook hier alle geliefde voorzieningen binnen handbereik, waardoor jij en je cliënten van een vlekkeloze ervaring kunnen genieten.

behandelruimte praktijkruimte 3

Hoogste kwaliteit BIG-geregistreerd Persoonlijke aandacht Innerbeauty Natuurlijk resultaat

Inbegrepen in de huurprijs:

Bij Face Care Clinic garanderen we niet alleen hoogwaardige behandelruimtes, maar ook een scala aan voordelen en voorzieningen die je praktijk een voorsprong geven. Hier is een overzicht van wat je kunt verwachten:

 • Elektrisch verstelbare behandelstoelen/tafels: Voor ultiem comfort tijdens elke behandeling.
 • Privé keuken, balie en airconditioning: Beschikbaar in behandelruimte 1 voor volledige onafhankelijkheid.
 • Gratis parkeergelegenheid: Direct voor de deur, voor gemak en toegankelijkheid.
 • Wifi: Betrouwbaar en snel internet voor jou en je cliënten.
 • Koffieapparaat: Serveer je cliënten verse koffie tijdens hun bezoek.
 • Wasruimte & handdoeken: Voor jouw gemak en hygiëne.
 • Algemene wachtruimte en toilet: Comfort en faciliteiten voor je cliënten.

Hoewel onze schoonheidssalon geopend is van 7 uur 's ochtends tot 10 uur 's avonds op werkdagen, krijgen huurders hun eigen sleutel. Dit betekent dat je de vrijheid hebt om buiten deze tijden te werken en je niet gebonden bent aan de openingstijden van Face Care Clinic. Je planning, jouw regels; wij bieden alleen de perfecte ruimte.

Beschikbaarheid & tarieven behandelruimte huren

Bij het huren van een praktijkruimte bij Face Care Clinic streven we ernaar om zoveel mogelijk aan jouw individuele wensen te voldoen. Zowel de beschikbaarheid als de exacte tijden zijn flexibel en volledig in overleg aan te passen. Kies zelf welke dagen en hoeveel uren per week je de ruimte nodig hebt.

Hieronder een overzicht van onze prijzen per behandelruimte:

 • Behandelruimte / praktijkruimte 1:
  • €55 per dagdeel (4 uur)
  • €75 per dag (8 uur)
 • Behandelruimte / praktijkruimte 2 & 3:
  • €45 per dagdeel (4 uur)
  • €65 per dag (8 uur)

Belangrijk om te weten:

 1. Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.
 2. De minimale duur van een huurcontract is één jaar. Mocht je eerder willen opzeggen, houd dan rekening met een opzegtermijn van 2 maanden.
 3. Ben je geïnteresseerd in een eenmalige huur? Neem contact op, en we bespreken samen het tarief.

De tevredenheid van onze huurders staat bij ons centraal. Met transparante tarieven en flexibele voorwaarden helpen we je graag op weg. 

Voor wie zijn onze praktijkruimtes geschikt?

De praktijkruimtes binnen Face Care Clinic zijn ontworpen met een veelvoud aan specialismen in gedachten, ideaal voor professionals die een link hebben met de beautysector. Naast onze eigen schoonheidsbehandelingen en de diensten van de aanwezige fysiotherapeut en cosmetisch arts, bieden we een welkom thuis voor uiteenlopende disciplines.

Ben je gespecialiseerd in behandelingen zoals permanente make-up, massage of manicure/pedicure? Of misschien ben je een expert in acupunctuur of een andere aan beauty gerelateerde dienst? Onze behandelruimtes bieden een professionele en stijlvolle omgeving waar je jouw diensten naar een hoger niveau kunt tillen.

Voeg je bij een team van gelijkgestemde professionals en laat jouw praktijk bloeien in een ruimte die bevorderlijk is voor succes en groei in de beauty- en wellnesssector. Ontdek de mogelijkheden bij Face Care Clinic.

Contactgegevens

Frans Erensstraat 10 - 12
5921VG Venlo, Limburg
Nederland

Bellen: +31 (0)77-3690 537
Whatsapp: +31 (0)6 53 84 70 29
Mailen: info@facecareclinic.nl

Vrijblijvend adviesgesprek
Interesse in een vrijblijvend adviesgesprek? Plan een afspraak +31 (0)77-3690 537
Volg ons:
Wederom erg fijn en professioneel geholpen. Er word uitgebreid de tijd genomen en mijn wensen werden besproken en gehoord. Wat ik ook erg fijn vond is dat ik goed geïnformeerd werd, en erg op mijn gemak gesteld werd aangezien ik wat nerveus was. Mijn lippen zijn precies geworden zoals ik dat graag wilde! Ik ga zeker terug komen voor andere behandelingen!!
Face Care Clinic gallery Face Care Clinic gallery Face Care Clinic gallery Face Care Clinic in beeld Bekijk meer op onze social media
Gratis consult Whatsapp
Aan het laden...