5/5

Zeer tevreden over alles! En precies het gewenste resultaat behaald :)

Merel Meijer 13-03-2024
5/5

Super tevreden! Zowel het consult, de begeleiding tijdens de filler behandeling als het resultaat achteraf zijn altijd op niveau.

Bloem Keunen 04-03-2024
5/5

Wederom erg fijn en professioneel geholpen. Er word uitgebreid de tijd genomen en mijn wensen werden besproken en gehoord. Wat ik ook erg fijn vond is dat ik goed geïnformeerd werd, en erg op mijn gemak gesteld werd aangezien ik wat nerveus was. Mijn lippen zijn precies geworden zoals ik dat graag wilde! Ik ga zeker terug komen voor andere behandelingen!!

Anne Schellekens 13-12-2023
5/5

Zeer prettig, professioneel, en veel aandacht voor de klant met mooie natuurlijke resultaten. Namen heel veel tijd om al mijn vragen te beantwoorden en heb goed advies en uitleg gekregen wat voor mij heel belangrijk is. Hele mooie, schone praktijk en hele lieve mensen. Echt top, Ik ben zeer tevreden!

Iulian Lazar 26-07-2023
5/5

De kliniek heb ik als zeer netjes, schoon en prettig ervaren. Ik ben goed ontvangen door de behandelaar en heb alvorens de behandeling een goed en duidelijk uitleg gekregen. De behandeling is heel goed verlopen met een fantastisch resultaat!! Ik ben enthousiast geworden en blijf daar zeker klant. Een aanrader dus!

Ralu Alo 11-07-2023
5/5

Fijne arts, ik heb een PRP-Gezichtbehandeling en PRP-Haarbehanding gehad met zichtbaar resultaat!

Bram Driesen 01-02-2023
5/5

Na het maken van een afspraak werd ik super vriendelijk ontvangen en er werd duidelijk verteld wat er ging gebeuren. De behandeling was aangenaam. Verder ben ik super blij met het resultaat.

Anonieme gebruiker 30-01-2023
5/5

Op natuurlijke manier hebben ze mijn volume in het gezicht terug gegeven. Mijn huid conditie is ook stukken beter door plasma behandeling

Anonieme gebruiker 27-01-2023
5/5

Mijn huid was heel droog, slap en rimpelig onder mijn ogen. Ik heb nu een paar prp behandelingen gehad in mijn gezicht. Na enkele weken begon ik echt verschil te zien en te voelen.

Anonieme gebruiker 27-01-2023
5/5

Twee keer PRP behandeling gehad. Super blij ermee. Pigmentvlekjes zijn zo goed als verdwenen en mijn huid ziet er frisser uit. Heel tevreden!

Ellen Smits 22-11-2022
5/5

Goede service. Wordt gekeken na jou wensen en wat er mogelijk is. In mijn geval was het een prp behandeling voor mijn haar wat dikker en sterker te maken. Erg tevreden.

Nicky Van den hurk 10-11-2022
5/5

Heel tevreden!! Wordt goed naar je geluisterd wat je wensen zijn en geven goed en eerlijk advies. Eind resultaat is mooier geworden dan ik had verwacht!

Leola Kerkvliet 08-11-2022
5/5

Afgelopen week behandeld door de botox arts. Wat een prettig ontvangst en prachtige kliniek waarbij kwaliteit, services en de klant op nummer 1 staat! Een dikke aanrader en ik kom zeker terug!

Kelly Hilhorst 06-11-2022
5/5

Ik ben zeer tevreden over Dr Jalili van Face Care! Dit was voor mij de eerste keer Botox en hij neemt echt de tijd voor je, luistert naar je wensen en stelt je op je gemak. Ik ben echt heel erg tevreden met het resultaat want het is exact zoals ik voor ogen had!

Leonie Kierkels 02-11-2022
5/5

Ik kom nu al enkele jaren bij Shafi, een erg vriendelijke arts die passie voor het vak heeft! Ik ben altijd zeer tevreden over mijn botoxbehandelingen! Ook over de PRP behandelingen die ik sinds 2 jaar krijg!! Wat een fantastisch resultaat!! Shafi heeft mij alleen maar mooier gemaakt en de tijd voor me even stil gezet!
Alom super tevreden!!
Face Care Clinic is meer dan een dikke 10 waard!

Lena De Vries 28-10-2022
5/5

Goede stap-voor-stap begeleiding wat me veel vertrouwen gaf. Ook het eerlijke advies kon ik waarderen. Super blij dat ik zo'n goede kliniek in de buurt heb. Aanrader!

Mourad Bouazzoug 30-09-2022
5/5

Fijne kliniek met een kundige arts. Nu een aantal behandelingen uit laten voeren en enorm tevreden met het resultaat. Ik kom terug!

Max Doesborgh 28-09-2022
5/5

Deskundigheid, heel goede en duidelijke uitleg...Ben meer dan tevreden met de resultaten!

Ed H. 20-09-2022
5/5

Hele fijne kliniek! De sfeer is gemoedelijk, waardoor je meteen op je gemak bent. De arts is zeer kundig en luistert goed naar je wensen. Ik kom zeker vaker terug!

Samantha Hendriks 16-09-2022
5/5

Voor een prp behandeling geweest. Mijn haren zijn hierdoor voller en steviger geworden. Duidelijke en eerlijke uitleg over de behandeling. Ben zeer tevreden

Angelique Cornelissen 05-09-2022
5/5

Leuk en vriendelijk personeel

Grace Huberts 04-09-2022
4/5

  Echt een aanrader deze kliniek. Vriendelijk en professioneel behandeld  

Roy 02-09-2022
4/5

Goede ervaring. Zou bijna prettig zeggen zelfs maar ... het blijft een behandeling.

Noelle Derikx 22-08-2022
Cookies op Face Care Clinic. Face Care Clinic gebruikt zowel functionele als analytische cookies. Hierdoor kan de website goed functioneren en worden bezoeken op de website goed gemeten. Daarnaast kunnen er marketingcookies worden geplaatst als je deze accepteert. Met marketingcookies kunnen wij de ervaring op onze website persoonlijker en meer gestroomlijnd maken. We kunnen je namelijk nuttige advertenties laten zien en zo je ervaring persoonlijker maken. Meer informatie? Lees hier alles in onze cookieverklaring. Liever toch geen marketingcookies? Dan kun je deze hier weigeren. We plaatsen dan enkel het standaardpakket van functionele en analytische cookies. Je kunt je voorkeuren later nog aanpassen op de voorkeuren pagina. Cookies accepteren
Cookie
Gratis consult Whatsapp
Aan het laden...