Hoogste kwaliteit BIG-geregistreerd Persoonlijke aandacht Innerbeauty Natuurlijk resultaat

Onze missie

Ouderdom mag onontkoombaar zijn, het is heel goed mogelijk om de tekenen van huidveroudering op een medisch verantwoorde en persoonlijke manier aan te pakken. Face Care Clinic heeft een uitgebreid pakket aan cosmetische behandelingen om je huid haar jeugd terug te geven en je weer te laten stralen als voorheen.

Onze specialisten

Maak kennis met ons ervaren team van specialisten.

Dr. Shafi Jalili Dr. Shafi Jalili Cosmetisch Arts
Wies van Osch Wies van Osch Plasma- en mesotherapeut
Rick Cuypers Rick Cuypers Management
Noëlle Peels Noëlle Peels Assistent

Ontdek wat huidverbetering voor je kan doen om je nog meer te laten stralen!

Bij Face Care Clinic ben je verzekerd van veilige, betrouwbare en effectieve behandelingen tegen huidveroudering. In het eerste consult staat het team van Face Care Clinic uitgebreid stil bij je wensen en vragen. Op basis hiervan wordt een persoonlijk advies en behandelplan opgesteld. Wij adviseren jou over de beste behandeling voor jouw vraag. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat je binnenkomt voor een haartransplantatie, terwijl een PRP haarbehandeling beter past bij jouw haar en goedkoper is. Ons advies is altijd eerlijk en objectief. Het advies voor de cosmetische behandeling of de combinatie van cosmetische behandelingen, zoals fillers, botox of een plasma behandeling, zetten wij in jouw behandelplan. Soms kunnen we na dit gesprek ook tot de conclusie komen dat een behandeling (nog) niet wenselijk is. We zullen dan samen met je bespreken wat eventueel een andere oplossing kan zijn voor je vraag.

Aan het roer van onze kliniek staan Dr. Shafi Jalili, reeds sinds 2013 actief cosmetisch arts (geneeskunde Universiteit Utrecht). Hij en zijn team zijn gespecialiseerd in:

✔️ Huidverjonging en anti-rimpelbehandelingen
✔️ Huidverbetering en -versteviging
✔️ Injectables (botox en fillers)
✔️ Aangezichtschirurgie

De behandelingen vinden plaats in efficiënt ingerichte, modern uitgeruste behandelruimtes. Aan alle mogelijke apparatuur is gedacht om jou zo goed mogelijk te kunnen behandelen.

Eerlijk advies en uitzonderlijke kwaliteit!

Wil je weten wat Face Care Clinic voor jou kan betekenen of heb je vragen, aarzel dan niet en maak een afspraak met een van onze artsen, Dr. Shafi Jalili of team. Zij kijken ernaar uit jou te mogen ontvangen.

We zetten jouw wensen centraal en geven een advies op maat.

Wij begrijpen maar al te goed dat je je eerst uitgebreid wilt oriënteren en laten voorlichten voordat je overgaat tot een behandeling. Daarom bieden wij je een GRATIS en geheel vrijblijvend 1ste consult zodat je in alle rust je vragen kan stellen aan onze artsen.

Geheel objectieve en volledige informatie omtrent de meest geschikte behandeling voor jouw gezicht!

 

Vrijblijvend adviesgesprek
Interesse in een vrijblijvend adviesgesprek? Plan een afspraak +31 (0)77-3690 537
Volg ons:
Mijn huid was heel droog, slap en rimpelig onder mijn ogen. Ik heb nu een paar prp behandelingen gehad in mijn gezicht. Na enkele weken begon ik echt verschil te zien en te voelen.
Face Care Clinic gallery Face Care Clinic gallery Face Care Clinic gallery Face Care Clinic in beeld Bekijk meer op onze social media
Gratis consult Whatsapp
Aan het laden...