Liplijn accentueren Volume in de lippen Natuurlijk resultaat Veerkrachtige filler
Prijs op aanvraag

Mooie en volle vorm met fillers

Rimpeltjes, fijne lijntjes en een slappe huid zijn tekenen van veroudering van de huid. Jij ziet jouw stralende huid langzaamaan veranderen. Wij snappen dat dat ontzettend frustrerend kan zijn. Daarom bieden wij een behandeling met fillers aan in onze kliniek in Venlo. Denk jij dat fillers en injectables de juiste oplossing zijn voor jouw huid en ben jij op zoek naar fillers in Limburg? Dan ben jij bij Face Care Clinic aan het juiste adres voor kundig en professioneel advies over de mogelijkheden voor jou omtrent cosmetische behandelingen. 

Je bent je op dit moment waarschijnlijk aan het oriënteren, of je hebt al een cosmetische behandeling in gedachte. Hoe dan ook, we begrijpen dat het een moeilijke keuze kan zijn welke kliniek en arts je vertrouwen waard is. Het gaat tenslotte over jouw gezicht en uiterlijk!

Face Care Clinic nodigt jou uit voor een gratis en geheel vrijblijvend consult. Onze cosmetische artsen verwelkomen jou graag in onze kliniek voor een adviesgesprek over een rimpelbehandeling, rimpelvulling of lipvergroting.

Producten van de beste kwaliteit

Fillers zijn vloeistoffen die rimpels en slappe huid opvullen voor een vol en egaal resultaat. Lijntjes en rimpels in het gezicht, zoals kraaienpoten en voorhoofdrimpels, vullen wij met fillers op om jouw huid jaren jonger te doen lijken. Zowel fijne lijntjes als diepe rimpels kunnen worden aangepakt met fillers. Bovendien kunnen wij met onze fillers ook lipvergrotingen uitvoeren en de contouren van jouw huid meer uitgesproken maken. Daarbij kun je denken aan het opvullen van de wangen, jukbeenderen of traangootjes. 

Face Care Clinic is een gespecialiseerde kliniek in cosmetische behandelingen gericht op rimpelopvulling en lipvergroting. Wij concentreren ons hierbij puur op waar we goed in zijn; het efficiënt en doelmatig verrichten van plastische, chirurgische ingrepen met professionaliteit en ervaring van gespecialiseerde artsen en therapeuten binnen dit vakgebied.

Onze artsen beantwoorden graag al je vragen over de mogelijke filler, botox en plasma behandelingen!

Hoogste kwaliteit BIG-geregistreerd Persoonlijke aandacht Innerbeauty Natuurlijk resultaat

Over de fillers behandeling

Face Care Clinic Nederland is hét adres in Venlo en omstreken voor cosmetische behandelingen zoals botox behandelingen, PRP haargroei stimulatie & fillers. De volledige focus op en aandacht voor elk van onze klanten en hun klanttevredenheid staat bij ons centraal.

Onze cosmetisch artsen zorgen ervoor dat ook jij tevreden met het eindresultaat naar huis gaat.

Telefonische intake

Jouw fillers behandeling start met een telefonische intake. Tijdens dit eerste consult staat het team van Face Care Clinic uitgebreid stil bij je wensen en vragen. Op basis hiervan wordt een persoonlijk advies en behandelplan opgesteld. In dit plan wordt vastgelegd of we een filler, botox, PRP of mesotherapie behandeling inzetten of dat een combinatie het meest geschikt is.

Soms kunnen we na dit gesprek ook tot de conclusie komen dat een behandeling (nog) niet wenselijk is. We zullen dan samen met je bespreken wat eventueel een andere oplossing kan zijn voor je vraag. Zo weet jij altijd waar je aan toe bent.

Eerlijk advies & uitzonderlijke kwaliteit

Wil je weten wat Face Care Clinic voor jou kan betekenen of heb je vragen? Aarzel dan niet en maak een afspraak met een van onze specialisten. Zij kijken ernaar uit jou te mogen ontvangen. We zetten jouw wensen centraal en geven een advies op maat. Wij begrijpen maar al te goed dat je je eerst uitgebreid wilt oriënteren en laten voorlichten voordat je overgaat tot een behandeling. Daarom bieden wij je een GRATIS en geheel vrijblijvend 1ste consult zodat je in alle rust je vragen kan stellen aan onze artsen. Jij kunt rekenen op geheel objectieve en volledige informatie omtrent de meest geschikte behandeling voor jouw gezicht!

Bekijk alle behandelingen

Vrijblijvend adviesgesprek
Interesse in een vrijblijvend adviesgesprek? Plan een afspraak +31 (0)77-3690 537
Volg ons:
Onze aanpak De stappen van een filler behandeling
Injectables en Fillers before Injectables en Fillers after
Vooraf aan de behandeling Behandeling & Nazorg
Vooraf aan de behandeling

Vooraf aan behandeling

Tijdens het eerste consult staan de cosmetische artsen en huidspecialisten van Face Care Clinic uitgebreid stil bij je wensen en vragen. Wij bieden jou dan een behandelplan en persoonlijk advies op maat. In dit plan wordt vastgelegd of we een filler, botox of PRP behandeling inzetten of dat een combinatie het meest geschikt is.

Soms kunnen we na dit gesprek ook tot de conclusie komen dat een behandeling (nog) niet wenselijk is. We zullen dan samen met je bespreken hoe wij jou eventueel verder kunnen helpen, zodat je toch tevreden de deur uitgaat. 

Behandeling & Nazorg

Behandeling & Nazorg

Tijdens de behandeling spuit de cosmetische arts of specialist met een dunne naald een veilige filling vloeistof in op de gewenste plek. Afhankelijk van jouw wensen kun je kiezen voor filler in de bovenlip, filler in de lippen, filler van rimpels of lijntjes, filler in de billen of in het gezicht. Voor de behandeling is geen verdoving nodig.

Na de filler behandeling adviseren wij jou helder en professioneel over de nazorg. Direct na de behandeling kan je mogelijk een rode huid, blauwe plekjes op de inspuitplekjes en lichte zwelling verwachten. Dit trekt vanzelf weg. Wij adviseren jou ook over hoe jij jouw gezicht of andere inspuitplaats het beste kunt verzorgen. Zo mag je binnen 24 uur na de behandeling geen make-up dragen. Ook zullen wij aanraden om de huid tot twee weken na de behandeling niet bloot te stellen aan extreme warmte, zoals de sauna. 

Heb je vragen of zorgen? Dan kun je altijd contact opnemen met onze artsen of specialisten. Wij staan jou uiteraard ook in de nazorg bij.

Fijne kliniek met een kundige arts. Nu een aantal behandelingen uit laten voeren en enorm tevreden met het resultaat. Ik kom terug!
Face Care Clinic gallery Face Care Clinic gallery Face Care Clinic gallery Face Care Clinic in beeld Bekijk meer op onze social media
Gratis consult Whatsapp
Aan het laden...