Natuurlijk resultaat Volumineus haar Gezonde haarzakjes Gezonde haargroei
V.a. €300,-

Volumineus en stralend haar

Haaruitval en dunner wordend haar kunnen enorm frustrerend zijn. Zowel mannen als vrouwen kunnen te maken krijgen met dunner wordend haar of haaruitval. Wanneer jouw haar er dof of slap uitziet, kun jij je onzeker gaan voelen. Daarom bieden wij een PRP haarbehandeling aan in onze kliniek in Venlo. Met een PRP haarbehandeling kies jij voor een veilige en natuurlijke haarbehandeling waarbij onze ervaren specialisten jouw eigen plasma gebruiken om jouw haarzakjes en hoofdhuid gezonder te maken. Zo helpen wij jou je haargroei te bevorderen en dof haar weer stralend te maken. 

Uit onderzoek blijkt dat 70% tot 90% van zowel mannen als vrouwen een positief verschil merkten in hun haargroei en haardikte na een PRP haarbehandeling. Onze cosmetisch artsen en specialisten kunnen zonder operatie deze effectieve en veilige plasma haar behandeling inzetten om de doorbloeding van jouw haarzakjes en hoofdhuid te stimuleren. Ook kan de plasma haarbehandeling ingezet worden als een nabehandeling op een haartransplantatie. Deze haartherapie kan tevens gecombineerd worden met mesotherapie. Naast de plasma injecties krijg je dan ook injecties met belangrijke vitaminen om jouw haar nog voller te maken. 

De ervaren en deskundige specialisten van Face Care Clinic nodigen jou graag uit voor een gratis en geheel vrijblijvend consult in onze kliniek in Limburg. Onze haarspecialisten adviseren jou over een PRP plasma haarbehandeling voor haaruitval en dunner wordend haar. Onze cosmetisch arts luistert naar jouw wensen en geeft jou een eerlijk en uitgebreid advies op maat.

Wat is een PRP haarbehandeling?

Een PRP haarbehandeling is een microneedling behandeling waarmee de haargroei en haardikte verbeterd kunnen worden. Bovendien kan een plasma behandeling voor het gezicht ingezet worden. Onze arts neemt voor de PRP behandeling bloed van jou af. Het bloed plasma, ofwel het Platelet Rich Plasma (PRP), scheiden wij in een speciale centrifuge van de rest van het bloed. De bloedplaatjes die overblijven zijn rijk aan lichaamseigen groeistoffen. Door middel van PRP injecties in de hoofhuid, brengt onze arts deze natuurlijke voedingsstoffen aan in de hoofdhuid en in de haarzakjes. Hierdoor worden jouw haarzakjes weer sterk en gezond. Deze gezonde haarzakjes zorgen ervoor dat jouw haar beter groeit, dikker wordt en er gezonder uitziet. 

Met een plasma behandeling voor je haar, profiteer jij van belangrijke voordelen:

  • Bevorderde haargroei
  • Verbeterde bloedsomloop van je haarzakjes
  • Verminderde kans op ontstekingen
  • Dikker en gezonder haar
  • Kan preventief werken tegen haaruitval

Bij Face Care Clinic kun jij rekenen op veilige en effectieve behandelingen. Onze deskundige en ervaren specialisten maken enkel gebruik van hoogwaardige instrumenten. Wij houden ons dan ook aan de hoogste kwaliteitsstandaarden om jou te kunnen helpen met het behalen van jouw gewenste look.

Hoogste kwaliteit BIG-geregistreerd Persoonlijke aandacht Innerbeauty Natuurlijk resultaat

Over de PRP behandeling haar

Face Care Clinic Nederland is jouw schoonheidsbehandelaar in Venlo en omstreken voor cosmetische behandelingen. Denk daarbij aan PRP therapie voor haargroei, fillers, botox behandelingen en PRP behandelingen voor het gezicht. Onze cosmetische artsen geven geweldige PRP voor en na resultaten, waardoor jij tevreden naar huis gaat. 

Tijdens een PRP haarbehandeling maakt onze arts gebruik van jouw eigen bloed om voedingsstoffen te injecteren in je hoofhuid. Meestal worden er twee buisjes bloed afgenomen om genoeg plasma te winnen voor een succesvolle haar plasma behandeling. Jouw bloed gaat dan door een speciale centrifuge om het Platelet Rich Plasma te verkrijgen. Door middel van dunne injectienaalden brengt onze arts de PRP injecties in. De plasmarijke bloedplaatjes voeden de hoofdhuid en haarzakjes. Hierdoor wordt jouw haargroei en haardikte gestimuleerd. Deze behandeling kan op zichzelf worden toegepast of als nabehandeling op een haartransplantatie. Na een haartransplantatie kan een PRP haarbehandeling verdere haaruitval voorkomen en je nog betere resultaten leveren. 

Omdat wij gebruik maken van jouw eigen bloed, is de kans op infecties zeer klein. De plasma behandeling voor jouw haar is dus veilig. De meeste mensen kunnen rekenen op een snel herstel en een positief resultaat. 

Face Care Clinic richt zich op een professioneel resultaat zonder ingrijpende operaties. Wij hebben persoonlijke aandacht voor iedere klant, waardoor wij jou een advies en behandelplan op maat kunnen bieden. Jij kunt rekenen op een veilige en effectieve plasma behandeling voor jouw haar. Onze cosmetisch artsen Dr. Shafi Jalili en zijn team adviseren jou graag over de mogelijkheden omtrent PRP haarbehandeling voor jou. 

Hoe veel keer heb je een PRP behandeling nodig?

Een PRP behandeling biedt geen permanente oplossing voor haaruitval. PRP biedt een verbeterde bloedsomloop en voeding van je haarzakjes en hoofdhuid. Hierdoor wordt je haar dikker en vermindert je haaruitval. 

Hoe vaak je een PRP behandeling nodig hebt, verschilt per persoon. Soms is 1 behandeling al genoeg. Wil jij je haar blijvend voeden? Dan zal er een bepaalde tussenperiode voor de haargroei behandelingen besproken worden met jou. Onze cosmetisch arts zal jou tijdens je intakegesprek een advies geven over de aangerade hoeveelheid PRP haarbehandelingen. 

Is een PRP haarbehandeling pijnlijk?

Een PRP haarbehandeling wordt door de meeste mensen niet als pijnlijk ervaren. Soms is een plaatselijke verdoving van de injectieplek mogelijk, maar dit is meestal niet nodig. Onze arts of specialist werkt met een kleine, dunne naald. De gevoelssensatie is vergelijkbaar met microneedling. Na de behandeling kan de behandelde huid gevoelig zijn. De meeste mensen ervaren ook dit gevoel niet als pijnlijk. 

Telefonische intake

Jouw PRP haarbehandeling start met een telefonische intake. Het team van Face Care Clinic luistert uitgebreid naar jouw wensen en beantwoord alle vragen die je hebt. Daarna stellen wij een persoonlijk advies en een behandelplan op maat voor jou op. In dit behandelplan stellen wij samen met jou vast welke behandeling het beste geschikt is voor jou. 

Plasma PRP injectie

Het is tevens mogelijk dat we na het eerste gesprek tot de conclusie komen dat een cosmetische behandeling (nu nog) niet geschikt is voor jou. We zullen de mogelijkheden dan helder en duidelijk met jou bespreken. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. 

Eerlijk advies en dansende lokken

Wil jij weten wat Face Care Clinic voor jou kan betekenen of heb je vragen? Schroom je dan niet om contact op te nemen met onze ervaren specialisten. Zij heten jou graag welkom in onze cosmetische kliniek. 

Om de gezondheid en groei van jouw haar te behouden, is het noodzakelijk om een persoonlijk behandelplan te volgen. Daarom bieden we altijd GRATIS consulten aan waar je vragen kunt stellen over hoe onze haar plasma behandelingen werken of meer informatie kunt opvragen. Jij krijgt een volledig eerlijk en objectief advies op maat omtrent de meest geschikte behandeling voor jouw haar. 

Het is bijvoorbeeld belangrijk dat je de juiste verwachtingen hebt over PRP haarbehandelingen. Zo zal haar dat is uitgevallen niet meer terugkomen. Ook zal een plasma behandeling kaalheid niet tegengaan. Echter kan een PRP behandeling wel dun en breekbaar haar herstellen en haargroei bevorderen. Onze specialisten adviseren je tijdens het eerste intakegesprek of gratis consult over wat je kunt verwachten van PRP (meso)therapie.

Bekijk alle behandelingen

Vrijblijvend adviesgesprek
Interesse in een vrijblijvend adviesgesprek? Plan een afspraak +31 (0)77-3690 537
Volg ons:
Onze aanpak Hoe werkt een PRP plasma haarbehandeling?
Injectables en Fillers before Injectables en Fillers after
Vooraf aan de behandeling Behandeling & Nazorg
Vooraf aan de behandeling

Vooraf aan behandeling

Tijdens het eerste consult bespreken wij uitvoerig jouw wensen en vragen omtrent de PRP plasma behandeling. Op basis van dit consult stellen wij een persoonlijk advies en een behandelplan op maat op. Daarin wordt onder meer opgenomen welke behandeling het meest geschikt is voor jou. Je kunt dan denken aan een PRP haargroei behandeling, microneedling, een haartransplantatie of een combinatie van meerdere behandelingen. 

Na het intakegesprek spreken wij met jou een eerste behandeldatum af. Wij beginnen dan met het afnemen van jouw bloed voor de PRP injecties. Jouw bloed wordt dan gecentrifugeerd om de plasma rijke bloedplaatjes te scheiden. Daarna kan jouw PRP haarbehandeling beginnen. De kosten voor een PRP haarbehandeling inclusief vitamine bedragen €300,- per behandeling (vaak reeks van 3 behandelingen).

Soms kunnen we na het eerste consult ook tot de conclusie komen dat een PRP behandeling (nog) niet goed bij jou past. In dat geval bespreken wij jouw wensen en de beste mogelijkheden voor jou.

Behandeling & Nazorg

Behandeling & Nazorg

Tijdens de behandeling zul je 1 of meer PRP behandelingen krijgen. Tijdens de behandeling wordt met een ultrafijne naald jouw lichaamseigen plasma in je hoofdhuid geïnjecteerd. De meeste mensen ervaren geen pijn tijdens de behandeling. De duur van de behandeling zal per persoon verschillen, maar meestal zal de plasma behandeling voor het haar minder dan een uur lang duren.

Na afloop van de PRP plasma behandeling kun je de kliniek direct verlaten. Op de injectieplek kan de hoofdheid een beetje gevoelig, rood of gezwollen zijn. Deze eventuele bijwerkingen zullen binnen 72 uur verdwijnen.

Wij zullen je uiteraard adviseren over de nazorg en wat je na je behandeling kunt verwachten.

Super tevreden! Zowel het consult, de begeleiding tijdens de filler behandeling als het resultaat achteraf zijn altijd op niveau.
Face Care Clinic gallery Face Care Clinic gallery Face Care Clinic gallery Face Care Clinic in beeld Bekijk meer op onze social media
Gratis consult Whatsapp
Aan het laden...